Borac sustižu “grijesi” iz prošlosti

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Fudbalski klub Borac, nakon pobjede na Slobodom (1:0) u 12. kolu BH Telecom Premijer lige BiH, nalazi se u novim problemima pošto su na adresu kluba stigle nove opomene pred tužbu, i to u iznosu od oko 45.000 KM.

Robert Zrilić, direktor ekipe iz Platonove ulice, potvrdio je da su opomene pred tužbu stigle od 5 bivših igrača, kao i od hotela “Majna” iz Modriče. Prema riječima direktora kluba, zbog ovih opomena nije upitan nastup u Gradačcu protiv Zvijezda narednog vikenda, pišu Nezavisne novine.

Pet igrača koji potražuju dugovanja su Leonid Ćorić (9.750 KM), Bojan Marković (8.700 KM), Duško Stajić (13.500 KM), Ognjen Radulović (4.500 KM) i Dragan Đorđić (4.500), dok hotel “Majna” traži oko 2.500 KM.

“Ovo su postupci koji se vode odranije. Radi se o opomenama pred tužbu i u narednom periodu ćemo sjesti da razgovaramo i pokušamo da pronađemo rješenje za problem. Ne mogu da potvrdim da li su ti iznosi tačni; to ćemo znati tek u narednih nekoliko dana”, rekao je Zrilić. “Ne bismo se iznenadili da se uskoro pojave neki novi bivši igrači i treneri kojima se duguje, pošto trenutno nemamo sve informacije u vezi sa dugovanjima.”