Banjalučanke rafalno pogađale mrežu

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Fudbalerke Banjaluke bile su vrlo ubjedljive u trećem kolu Premijer lige BiH pošto su protiv Modriče slavile sa 5:0 na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Banjalučanke su tako zabilježile drugu uzastopnu pobjedu na startu prvenstva i za sada su maksimalne. Meč iz prvog kola protiv SFK 2000 bio je odgođen zbog obaveza Sarajki u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pogotke za Banjaluku protiv novajlije u ligi postigle su Slađana Bulatović u 7, Anđela Kodžo u 44, Jelena Koprena u 48, Sara Brkić u 66. i Doris Turkanović (autogol) u 76. minutu.

Pored toga što su bile vrlo efikasne u prva dva kola, u kojima su postigle 8 golova, Banjalučanke do sada nisu primile nijedan pogodak.

“Zadovoljan sam prikazanom igrom. Djevojke su se trudile i pokazale kvalitet. Sada smo popravili i realizaciju koja je malo ‘škripala’ u prošlom kolu”, kazao je Nenad Dimitrić, trener Banjaluke.

U narednom kolu, koje se igra 6. i 7. septembra, Banjalučanke će gostovati u Bijeljini domaćem Radniku, gdje će tražiti novu pobjedu i nastavak uspješne serije sa početka sezone.

Rezultati:

  • Mladost – Radnik 4:2
  • Banjaluka – Modriča 5:0
  • SFK 2000 – Željezničar 10:0
  • Gradina – Čelik igraju danas.