Zimonjić: Sve je očekivano

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Srpski teniseri Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac izjavili su da su zadovoljni žrijebom za meč baraža za opstanak u Svjetskoj grupi Dejvis kupa sa Indijom.

“Sve je očekivano, nije bilo tajni ni sa jedne ni sa druge strane. Jedino je trebalo da se vidi koji će se meč igrati prvi. Ovakav raspored je bolji za nas. Meni će biti dovoljno da se adaptiram, biću spreman za subotu”, rekao je Zimonjić, a prenosi B92.

Meč baraža za opstanak u Svjetskoj grupi Dejvis kupa između Srbije i Indije u Bangaloru počeće duelom Dušana Lajovića i Jukija Bambrija u petak od 11.30 po našem vremenu. Poslije njih na teren će izaći Filip Krajinović i Somdev Devarman.

“Mislim da će biti teško, ali mislim da žrijeb ide nama u korist. Naš prvi igrač je malo veći favorit nego u meču Filipa Krajinovića i Devarmana, za koje mislim da su izjedačeniji. Ali, opet ne smije da se potcijeni Bambri koji je bio prvi junior svijeta, osvojio je čelendžer, igra jako dobro”, rekao je Bozoljac.

U subotu od 15 časova na programu je duel dublova, u kojem će nastupiti Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv Rohana Bopane i Leandera Paesa. Posljednjeg dana takmičenja, u nedjelju od 12.30, sastaće se Lajović i Devarman, odnosno Krajinović i Bambri.

“Ambijent je sjajan, uslovi su super, mali je problem da se naviknemo, ali sada više o tome ne razmišljamo. Treba pozitivno ući i u meč i okončati ga u našu korist”, dodao je Bozoljac.