Obradović: Treninzi po planu, očekujemo pobedu

[dropcap]BANGALOR[/dropcap] Selektor srpskih tenisera Bogdan Obradović rekao je danas da treninzi njegovih izabranika u Bangaloru teku po planu i da svi očekuju pobjedu sljedećeg vikenda protiv domaćina Indije.

Teniseri Indije i Srbije igraju od 12. do 14. septembra za opstanak u Svjetskoj grupi Dejvis kupa.

“Fokusirani smo na naš tim, pripremamo se kao i za svaki drugi meč, treninzi idu prema unapred utvrđenom planu. Očekujemo pobedu, a veoma je važno da su svi zdravi i željni uspeha u predstojećem izuzetno važnom susretu. Poštujemo tim Indije i znamo da imaju vredne, borbene, kvalitetne igrače i sjajne sportiste. Pohvalio bih domaćina na sjajnom gostoprimstvu”, rekao je Obradović, a prenosi Teniski savez Srbije.

Srpskom timu, koji će u Bangaloru nastupiti bez prvog reketa Novaka Đokovića, večeras će se priključiti Nenad Zimonjić i već od utorka krenuti sa treninzima.

Obradović će za predstojeći važan meč protiv domaćina na raspolaganju imati Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Iliju Bozoljca i Nenada Zimonjića.

Prvi singl na programu je u petak, 12. septembra, od 15 sati, drugi odmah po njegovom završetku, dok u subotu od 18.30 igraju dublovi.

U nedjelju se prvi singl igra od 16 sati, a drugi odmah po njegovom završetku.

Za teniski susret sa Srbijom među Indijcima vlada veliko interesovanje i sve karte su već rasprodate.