Đoković: Ponosan sam na Viktora

[dropcap]RIM[/dropcap] Prvi teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je ponosan na druga iz reprezentacije Viktora Troickog, istakavši da mu je jako drago zbog njegovog trijumfa.

“Pratio sam njegov slučaj vrlo pomno. Čestitam mu na pobedi. Upravo je osvojio čelendžer u koji je došao iz kvalifikacija i pobedio je u osam-devet mečeva do sada. Znate, sada je 250. na svetu, nema bodova, ništa, počinje od nule. Nije lako, nije lako kada je neko bio ustaljen medju prvih 20-30 na svetu, a koji je bio i 11. ili 12”, jasan je bio Novak.

Viktor Troicki osvojio je Čelendžer u italijanskom Komu i tako osvojio prvi turnir poslije povratka sa jednogodišnje suspenzije zbog kršenja antidoping pravila.

“On mi je vrlo drag prijatelj. Ne želim da ponovo pričam o svemu što se desilo, ali ponosan sam na njega što se vratio i ponovo pobeđuje”, rekao je Đoković, a prenosi B92.

Novak je uspješno prebrodio još jednu prepreku na posljednjem Gren slemu sezone, pošto je u tri seta savladao Filipa Kolšajbera, pa ga u borbi za polufinale očekuje duel sa Endijem Marijem.