Trivundža: Vrijeme da i nas krene

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Samo jedan osvojen bod u prvih šest kola ne može zadovoljiti naše ambicije, ali vjerujem da će se stvari ubrzo promijeniti nabolje.

Istakao je ovo srednji bek Rukometnog kluba Borac m:tel Srđan Trivundža.

“Zadovoljni smo dosadašnjim radom, ali nikako da ostvarimo rezultate koje priželjkujemo. Vjerujem da će već od subotnjeg susreta, u kome u unapriujed pomjerenom susretu 12. kola od 20 časova u dvorani ‘Borik’ dočekujemo Radnički iz Kragujevca, stvari krenuti nabolje”, naglasio je Trivundža.

On je naglasio da je SEHA Gasprom Južni tok liga ove godine najjača do sada.

“Tu je čak pet učesnika Lige šampiona: mađarski Vesprem, makedonski Vardar i Metalurg, bjeloruski Meškov Brest i hrvatski Zagreb. Vesprem i Vardar ove sezone imaju velike ambicije u ovom takmičenju, a Mađari čak žele da postanu šampioni Evrope. Uz njih pet, tu je i uvijek jaki Tatran Prešov iz Slovačke. Sa njima ni u jednom pogledu ne možemo da se mjerimo. Objektivno u našem rangu su Nekse i dva predstavnika Srbije, Vojvodina i Radnički”, ocijenio je Trivundža.

U dva meča sa srpskim predstavnicima osvojen je samo bod.

“Ispustili smo dobijen meč protiv Vojvodine u ‘Boriku’, dok smo u Kragujevcu odigrali najlošiju utakmicu od svih šest dosadašnjih. Zato će subotnji susret biti odlična prilika da se osvetimo Radničkom i zabilježimo prvu pobjedu ove sezone u regionalnom takmičenju”, dodao je Trivundža.