Ovako je izgledao poljubac Novaka i Jelene!

[dropcap]SVETI STEFAN[/dropcap] Tamni oblaci nisu ih omeli da se u četvrtak u 18.10 zakunu na vječnu ljubav.

Padala je kiša, sijevalo je i grmilo, ali to nije spriječilo zvanice da gromoglasnim aplauzom pozdrave Novaka Đokovića i Jelenu Ristić, piše Blic.

Tačno u 18 časova svi gosti su se okupili oko venjaka, koji je specijalno napravljen za vjenčanje veka. Mlada i mladoženja nisu skidali osmijeh sa lica, Jelena je blistala u elegantnoj vjenčanici ispod koje se nazirao trudnički stomak, a na glavi je imala veo, dok se Novak odlučio za odijelo klasičnog stila. Dosta pažnje izazvala je i Jelenina kuma, koja je nosila crvenu haljinu.

Ceremonija je trajala dvadesetak minuta. Nakon što su izgovorili sudbonosno “da” i kada je Jelena promijenila djevojačko prezime Ristić u Đoković, sve je zapečaćeno poljupcem, nakon kojeg se plažom prolomio aplauz. Svi su prišli da im čestitaju, uslijedilo je fotografisanje sa mladencima, a zatim je mlada bacila bidermajer.

Prilaz ovom mjestu je tokom ceremonije obezbjeđivao brod sa policajcima. Dva sata ranije privatno obezbjeđenje zatvorilo je put ka plaži i cijeli kompleks oko rizorta “Aman” na Svetom Stefanu gdje su odsjeli mladenci. Turisti nisu mogli da priđu, a put od Pržna do Svetog Stefana obezbjeđivala je policija. Ispred kapije na ostrvu već oko 17 časova vozači su u povorci crnih limuzina čekali zvanice da ih prevezu do mjesta venčanja.

Među gostima bili su Boris Beker, Marjan Vajda, Janko i Biljana Tipsarević, Nenad i Mina Zimonjić, Viktor Troicki i Sofija Milošević, Bogdan Obradović, Miljan Amanović, Branislav Pralica… Porodica slavnog tenisera, majka Dijana, otac Srđan i braća Marko i Đorđe, bili su među najveselijima na svadbenom veselju koje je nakon toga upriličeno ispred “Amana” u posebno napravljenim šatorima.

Atmosferu je svojom pesmom zagrijala Milica Todorović, a Miroslav Ilić se latio mikrofona nakon sječenja mladenačke torte.

Do jutra su pjevali Novakove omiljene pesme “Božanstvena ženo”, “Polomiću čaše od kristala”, “Kafana je moja sudbina”…