Borac sa 12 igrača putuje u Prešov

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Rukometaši Borac M:tela u ponoć putuju u slovački Prešov gdje će u subotu, od 18 časova, protiv ekipe Tatrana igrati utakmicu 5. kola SEHA lige.

“Igramo sa jednom ekipom iz vrha ove lige, možda i najuigranijom jer igraju već 4-5 godina zajedno. Mi smo u problemima sa povredama, neće ići već od ranije povrijeđeni Hercegovac, Nikolić koji ima problema sa koljenom i Bezbradica koji je na prošloj utakmici povrijedio leđa. Roviti su Mikić i Đukić. Na put kreće samo 12 igrača što dovoljno govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Biće jako teško, mi ćemo dati sve od sebe, pa kako bude. Dobiće priliku da igraju svi, rezultat je u drugom planu. Treba da budemo svi zdravi i spremni za utakmice sa Vojvodinom i Radničkim u Banjaluci”, istakao je Igor Rađenović, trener Borac M:tela, za SportABC.

I Milan Đukić je svjestan težine zadatka koji očekuje njega i saigrače.

“Tatran je jedan od kandidata za osvajanje SEHA lige. Mi imamo problema što se tiče povreda, izuzetno smo oslabljeni. Na nama je da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da probamo da iznenadimo Tatran koji je, svakako, favorit u ovom meču”, ističe Đukić.