Borac m:tel remizirao s Derventom

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] U prvoj kontrolnoj utakmici rukometaši Borca m:tel su igrali sa Derventom neriješeno 24:24.

“U ovom meču rezultat je bio u drugom planu i priliku smo pružili svim raspoloživim snagama, osim Nikoli Tešiću, koji nije igrao zbog temperature, te Ratku Nikoliću, koji će se ekipi priključiti pred polazak na TV turnir šampiona u Doboju. Nemanja Bezbradica je u prvom dijelu susreta zadobio lakšu povredu i nismo htjeli ništa da rizikujemo, tako da poslije toga nije više ulazio u igru”, rekao je Aleksandar Međedović, trener Banjalučana.

Njih trojica će biti u ekipi za Doboj, a najvjerovatnije i nekadašnji igrač PKB-a i Novog Beograda Davorin Vujović, koji je na probi i bio je akter susreta s Derventom.

“U narednim danima donijećemo odluku da li ostaje ili ne, ali je jasno da nam nedostaje još jedan igrač na ovoj poziciji”, nastavio je Međedović.

Od nastupa na turniru u Doboju trenerski tandem Međedović i Igor Rađenović, prije svega, očekuju da se ekipa dobro uigra i tako što spremnije dočeka premijerni nastup u SEHA Gasprom Južni tok ligi u kojoj 31. avgusta gostuje u Bjelorusiji kod Brest Meškova.

“Naravno da ćemo pokušati da zabilježimo dobar rezultat, ali je daleko važnije da se uigramo, ali i da vidimo gdje smo u ovom trenutku u odnosu na ekipe koje će nastupiti na turniru”, dodao je Međedović.