Borac M:tel juri prvu pobjedu

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Svi u redovima Rukometnog kluba Borac M:tel vjeruju da će u srijedu (20 časova) Vojvodina pasti u “Boriku”, te da će Banjalučani upisati prvu pobjedu u SEHA ligi ove sezone.

“Crveno-plavi” su do sada odigrali pet utakmica i upisali isto toliko poraza, pa sada očekuju da će prvi bodovi biti konačno osvojeni.

“Raspored je bio težak, igrali smo četiri susreta s ekipama koje igraju Ligu šampiona. Nažalost, s njima se ne možemo mjeriti. Jedinu šansu za bodove imali smo u utakmici s Radničkim, ali smo igrali oslabljeni. Sada konačno dočekujemo utakmicu u punom sastavu”, rekao je Igor Rađenović, trener Borac M:tela.

Novosađani će u Banjaluci nastupiti oslabljeni neigranjem kapitena Uroša Elezovića, pišu Nezavisne novine.

“To će nam umnogome olakšati posao, posebno u napadu. Bez obzira na sve, očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu, jednu tvrdu bitku sa malo golova i, naravno, našu pobjedu. Svaki drugi rezultat osim trijumfa smatraćemo neuspjehom”, dodao je Rađenović.

Prvu radost očekuje i mladi Marko Ćeranić.

“Do sada smo odigrali veoma teške mečeve, imali smo i jedan kiks u Kragujevcu, ali sada među nama igračima je atmosfera na visokom nivou. Mislim da je Borac sazrio za prvu pobjedu. Novosađani su dobra ekipa, ali imamo velike šanse za uspjeh. Riješili smo probleme s povredama, oni igraju bez kapitena i to je naša prilika za prve bodove u SEHA ligi”, naglasio je Ćeranić.