U svijetu se troše milioni za transfere, a ovaj srpski fudbaler je potpisao ugovor za porciju pečenja!

[dropcap]KRUŠEVAC[/dropcap] Basnoslovne svote novca koje danas najbogatiji fudbalski klubovi svijeta izdvajaju kako bi u svoje reodve doveli, ne uvijek, i najbolje igrače, doveli su finansijski slabe klubove u potčinjen položaj!

Ipak sitacija, kakava nije viđena u svjetskom fudbalu, dogodila se u Srbiji! Naime predsjednik gradskog Fudbalskog saveza Kruševca, jedini dječiji hirurg u tom gradu i fudbaler Vladan Mladenović, prešao je “Kraljevskog kluba” iz Mačkovca u Bele Orlove.

Ovaj transfer je upao u fokus javnosti, jer je Mladenović transfer naplatio porcijom pečenja.

„Klub Mačkovac ima neke finansijske probleme što je drugi klub očigledno odmah iskoristio „, rekao je poznanik Vladana Mladenovića, a prenosi Telegraf.

Povodom ovog nesvakidašnjeg događaja oglasio se Dragiša Binić, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i jedan od fudbalskih radnika iz Kruševca.

„Začuđen sam i šokiran. Ne mogu da verujem gde ide naš fudbal. A još je gore to što se radi o intelektualcu. Pretpostavljam da su im male plate, ali to nije opravdanje da za prelazak iz jednog u drugi klub presuđuje bolja veza u kafani“, rekao je Binić.

Nekima je novac najbitniji, ali jagnetina ne može da bude loša.