Serena vrckala pred Noletom

[dropcap]PEKING[/dropcap] Amerikanka Serena Vilijams, osim što je najbolja teniserka na svijetu, neodoljiva je i van terena.

Prva igračica svijeta privukla je pažnju svojih kolega, prije svih Novaka Đokovića, i koleginica na žurki koja je organizovana povodom početka turnira u Pekingu.

Srpski teniser je aplauzom iz prvog reda pozdravio njen izlazak na binu, a nema sumnje da je i njena atraktivna haljina privukla pažnju prvog igrača svijeta, piše Kurir.

Pored Novaka, i Ana Ivanović bila je oduševljena izgledom najbolje teniserke svijeta, a i svi ostali nisu ostali ravnodušni stajlingom Amerikanke.

Publika u Pekingu, osim što ima priliku da gleda najbolje igračice na WTA listi, uživaće i u njihovoj ljepoti, i to se moglo najbolje primjeti na žurki povodom tog turnira.

U centru pažnje kao po običaju bila je Ana Ivanović, koja se smatra jednom od najljepših sportistkinja na svijetu i svuda gdje se pojavi okružena je obožavaocima. Naravno, pored nje, svojom ljepotom zračile su i Kanađanka Eženi Bušar, kao i Dankinja Karolina Voznijacki.