Panika! Jarić dva i po sata zarobljen u avionu

[dropcap]TIVAT[/dropcap] Marko Jarić preživio je rizičan let u srijedu uveče kada se avion u kom je letio za Tivat našao u olujnom ciklonu i izazvao velike turbulencije. Košarkaš je prvo duže od pola sata čekao da avion uopšte dobije dozvolu za polijetanje, budući da je nevrijeme bilo najavljivano. Kada su konačno poletjeli, nastala je prava drama u avionu.

„Turbulencije su bile velike. Deca su počela da vrište i plaču i svima je bilo naređeno da ne ustaju sa mesta. Kada su konačno stigli iznad Tivta, upali su u najveći ciklon, koji je bukvalno bacao avion. Jarić je pokušao da ostane smiren, ali mu se po izrazu lica videlo da mu nije svejedno“, govori izvor, a prenosi Blic.

Kako se saznaje, Marko i ostali putnici dva i po sata nisu dobili ni čašu vode, zbog čega je jednoj stjuardesi pozlilo. S obzirom na to da su se sa gustim oblacima i munjama borili duže od sat vremena, predviđeno vrijeme za posljednje slijetanje u Tivat je isteklo, ali zahvaljujući profesionalnošću ljudi iz crnogorske avio-kompanije, putnici su bezbjedno sletjeli.