Nedović bio na pregledu, još uvijek se ne zna težina povrede!

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Bek košarkaške reprezentacije Srbije, Nemanja Nedović biće podvrgnut dodatnim ispitivanjima poslije povrede stopala na turniru u Trstu. Inače, Nedović i Krstić su se vratili u Beograd dok je ekipa Srbije otputovala u Francusku na turnir.

Nedović se povrijedio na meču sa Bosnom i Hercegovinom na turniru u Italiji a prema prvim informacijama došlo je do naprsnuća jedne kosti na stopalu, pa su prve informacije da će propustiti Svjetsko prvenstvo u Španiji, prenosi Telegraf.

Zbog toga mu je stavljen gips u Trstu a danas je bio na magnetnoj rezonanci koja nije mogla da da definitivnu potvrdu težine povrede.

Danas je u Beogradu obavljeno snimanje magnetnom rezonancom, koje nije moglo da donese definitivnu dijagnozu Nedovićeve povrede.

„Zbog toga ćemo u narednih nekoliko dana obaviti dodatne preglede i snimanja, poslije čega ćemo moći da damo konačnu procjenu“, rekao je doktor reprezentacije i predsjednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, Dragan Radovanović.