Mirza Teletović aktivan i na Facebooku

[dropcap]SARAJEVO[/dropcap] Poštovani navijači, poštovani mediji, od danas sve vijesti vezane za mene i moju karijeru u Brooklyn Netsima i košarkaškoj reprezentaciji BiH, možete pratiti, između ostalog, i preko moje službene Facebook stranice, poručio je Mirza Teletović, košarkaški reprezentativac BiH.

Mirza se zahvalio svojim vjernim fanovima, prije svih Denisu Agoviću i Anelu Ždraloviću, koji su učinili da njegova Facebook stranica iz dana u dan raste, te danas broji skoro 130.000 fanova.

“U svijetu gdje su društvene mreže bitan dio komunikacije sa navijačima, odlučio sam da i sam aktivno učestvujem u interakciji sa svojim fanovima, pa sam se, uz objave na zvaničnom Twitter profilu, odlučio oglašavati i na Facebooku. Stranicu ću uređivati lično, kao i moj PR tim, a itekako sam svjestan da će biti i pohvala i kritika u komentarima. Međutim, navijači su uveliko usmjeravali naš put u mnogim utakmicama i bez njih niko od nas ne bi bio ovdje gdje je sada. Zato, sve vaše pohvale i kritike su uvijek dobrodošle, a ja se nadam da ćemo zajedničkim snagama izboriti još jedan EURO, a onda i plasman u drugi krug, jer to smo svi zaslužili”, poručio je Teletović.