Mihajlović: Znam da se branim

[dropcap]RIM[/dropcap] Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je večeras da se nije mnogo potresao zbog napada navijača jer zna da se brani.

Mihajlović se u subotu u Ðenovi ispred hotela u kojem je bila smještena njegova ekipa potukao sa navijačem tog kluba, koji je počeo da vrijeđa bivšeg selektora reprezentacije Srbije.

“Nije lijepo kada te neko vređa i napadne, ali srećom znam da se branim. Mislim da je donio pogrešnu odluku”, rekao je Mihajlović za Gazeta delo Sport.

Napadač je tom prilikom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočari za sunce, što je razbesnilo srpskog trenera. Uslijedio je fizički obračun, a veći incident spriječili su fudbaleri Sampdorije.

Mihajlović se osvrnuo i na prvenstvanu utakmicu italijanske Serije A, u kojoj je Sampdorija odigrala 0:0 na gostovanju protiv Sasuola.

“Znali smo da će biti teško. Pokušali smo da dobijemo meč, promijenili smo sistem igre, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu je bilo dosta vruće i mislim da su obje ekipe pale u tempu zbog teških uslova za igru”, dodao je Mihajlović.