Evo kako je Španovićeva objasnila da li joj je rep skratio dužinu skoka! (VIDEO)

[dropcap]CIRIH[/dropcap] Rasprava da li je Ivanu Španović konjski rep spriječio da stigne do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Cirihu, povela se poslije finala takmičenja u skoku u dalj.

Ovu dilemu pokušala je da riješi Ivana španović, a evo kako je prelijepa srpska atletičarka objasnila o čemu se zapravo radi.

„Ne. To ljude večito buni. Prvo, jako su loše ravnali pesak. Drugo to je onaj žuti, težak pesak i bukvalno kada se pokvasi, kada pada kiša ostane trag kapiljice. Kosa prođe kroz pesak, ali ne može da ostavi trag. A da je moj rep ostavio trag to bi bio skok od 6,40 metara gde mi je bila glava, a ne 6,80“, rekla je Ivana za Telegraf.

Iako smo od atraktivne srpske atletičarke ranije mogli da vidimo različite tipove frizura, Španovićeva ipak ne namjerava da skrati kosu.

„Shvatila sam da mi je ova frizura najpraktičnija. Kada dođem na trening vežem kosu da mi ne smeta, a i retko kad puštam kosu, jer ne volim kada mi je na licu, to je samo u slučaju kada pravim neku svečanu frizuru“, zaključila je Španovićeva.

[youtube id=”TyiN4wTcEUc” width=”620” height=”360”]