Defileom auta i motora do buđenja svijesti: Čuvajmo bajkere

Svečanim defileom 30 automobila i 15 motora, od studentskog kampusa do Moto-kluba “Košnica”, čiji je cilj buđenje svijesti o skorom početku moto sezone, danas je obilježena akcija “Čuvajmo bajkere”.

“Vozači motora i automobila iz nekoliko moto klubova, uprkos kiši, pokazali su da među bajkerima vlada veliko zajedništvo, a ne konkurencija”, rekli su organizatori.

Organizator ove akcije je Auto klub “Garage 78 Banjaluka” koji je u saradnji sa prijateljskim moto klubovima organizovao ovaj defile gradom.

“Cilj naše male akcije je bio da se probudi svijest vozača automobila, a i samih bajkera o nadolazećoj moto sezoni. Mi, kao auto klub, smo zajedno sa prijateljima bajkerima učestvovalu u ostvarenju tog važnog cilja”, rekli su organizatori.

Predstavnici Auto-moto saveza Republike Srpske su zajedno sa članovima AK “Garage 78” dijelili promo materijal o sigurnoj vožnji i bezbjednosti u saobraćaju.
Pored AMS RS ovaj dogadaj su podržali moto klubovi “Bajkeri najjači” i “Stršljen“, bajker bar “Košnica“, Policijska uprava Banjaluka, te sponzori “Sim Impex” i “Verno by Agromehanika” Akciju je podržao i Nikola Pejakovic, glumac.

Kako saznajemo, od početka godine poginula su već tri bajkera.

(Nezavisne.com, Foto: Nezavisne.com)