Vujošević: Utakmice kao na traci

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da ne zna kako će ekipa reagovati na ubrzani ritam takmičenja u Superligi i igranje sa samo danom pauze između kola.

“Crno-bijeli“ u 11. kolu dočekuju Metalac u Hali sportova na Novom Beogradu.

KK Partizan podržao je akciju prikupljanja pomoći ugroženima u poplavama. Pojedinačne karte za ulazak u halu neće biti u prodaji, već će ulaznica za meč biti SMS poruka na broj 1003 sa sadržinom: Partizan NIS – Metalac, piše B92.

Biće otvorena dva ulaza, a poslije ulaska u dvoranu vlasnici godišnjih karata će biti usmjereni ka svojim sektorima.

“Utakmice se ređaju kao na traci, a za sve nas to je jedno novo iskustvo. Pre svega veoma je značajno kako će ekipa da reaguje na takav ritam odigravanja mečeva. Dan koji nam ostaje između utakmica, nastojimo da iskoristimo da se što bolje upoznamo sa narednim protivnikom i da se pripremimo za meč koji nas čeka”, rekao je Vujošević.

On je dodao da naredni protivnik „crno-bijelih“, ekipa Metalca, posjeduje zavidan nivo iskustva i pozvao svoje igrače na oprez.

“Mislim da je ekipa selektirana za mnogo ozbiljniji rezultat nego što su to pokazali u toku ove sezone pa samim tim i u Superligi. Ali kao što je i svaki od timova u pojedinim fazama takmičenja imao svoje probleme, tako i njih nisu zaobišli, već su morali u hodu da ih premoste. U prvom susretu ove sezone pokazali smo da imamo pravi odgovor na njihov način igre i sasvim je normalno da na domaćem terenu očekujemo da prikažemo jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu”, zaključio je Vujošević.