U taboru Igokee vjeruju u bolje dane

[dropcap]ALEKSANDROVAC[/dropcap] Bez obzira na to što je Igokea upisala tri poraza na startu Jadranske lige, trener Vlada Jovanović ima podršku rukovodstva da nastavi sa radom u narednom periodu.

Predsjednik aktuelnog šampiona BiH Boris Spasojević naglasio je da se igra njegovog tima popravlja iz meča u meč i da treba imati strpljenja jer je riječ o ekipi koja se skoro u potpunosti razlikuje od prošlosezonske.

“Niko od članova Upravnog odbora nije tražio smjenu Jovanovića, niti ju je on nudio, pa sve ostaje po starom. Vidljivo je da ekipa igra sve bolje, a poraz u Mađarskoj je plod nesrećne situacije. Bili smo u egalu, napravili dvije ‘dječije’ gluposti, a zatim primili koš sa skoro pola terena koji se prima jednom u nekoliko sezona. Malo je nedostajalo da dođemo do pobjede, što bi drastično popravilo situaciju”, izjavio je Spasojević.

U prvom kolu Igokea je doživjela poraz u Zadru, zatim je Budućnost bila bolja u Laktašima, da bi Solnok slavio na svom terenu u trećem kolu trojkom Davida Vojvode u posljednjoj sekundi.

U idućem kolu Aleksandrovčanima na noge dolazi najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja, ekipa Krke, koja ne zna za poraz. Spasojević je najavio da će eventualne promjene u ekipi zavisiti od ishoda susreta sa Krkom.

“Iako nam dolazi neporažena Krka vjerujem da su naši igrači u stanju da ostvare prvu pobjedu ove sezone. Poslije te utakmice vidjećemo hoće li biti nekih rezova u timu. Poznato je da Nikola Dragović ima ugovor na jedan mjesec i poslije toga ćemo vidjeti šta nam je činiti. Možda se pojačamo na pojedinim pozicijama, ali otom-potom”, istakao je Spasojević.