Žarić se oprašta u meču sa Zvezdom

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Banjaluka i Borac spremaju se za fudbalski spektakl koji je na programu u petak, kada će u gradu na Vrbasu gostovati Crvena zvezda (17 časova). Susret sa prvakom Srbije biće oproštajni za dugogodišnjeg kapitena “crveno-plavih” Draška Žarića, kao i za sudijsku trojku – Dejan Radiša, Aleksandar Gojić i Goran Ćejić.

U predigri snage će odmjeriti i predtakmičari FK Borac i reprezentacije GFS Banjaluka, a uoči meča će na Gradski stadion skočiti četiri člana PK Banjaluka, koji će nositi zastave Republike Srpske, grada Banjaluka, te Borca i Zvezde.

Draško Ilić, predsjednik Borca istakao je da je na dan utakmice predviđeno održavanje atletske trke.

“Sve je spremno za početak utakmice, a Borac se uključio i u akciju podizanja svijesti o osobama sa Daunovim sindromom, te će tako i članovi Edukativnog centra ‘Svjetlice’ biti dio ovog spektakla”, rekao je Ilić za Nezavisne novine.

Ulaznice za meč će biti u prodaji od četvrtka po cijenama od 12 KM za Istok i 10 KM za Sjever. U zavisnosti od broja VIP ulaznica, u prodaji će biti i jedan kontingent karata za Zapad, koje će se prodavati po cijeni od 20 KM.

“Naša obaveza je da pokažemo sportskoj javnosti da smo u stanju da organizujemo jedan ovakav događaj, koji je od velikog značaja za naš klub, grad i cijelu RS”, izjavio je Robert Zrilić, direktor Borca.