Zalet sa Balkane

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Fudbalska ekspedicija novog prvoligaša, Krupe iz Krupe na Vrbasu, otputovala je na Balkanu na kojoj će nastaviti sa pripremama za start u eliti Srpske.

Planirano je da se na popularnom izletištu ostane deset dana i da se odigra jedna test utakmica, u kojoj će protivnik biti mrkonjićka Sloboda ili jajački Metalege BSI.

“Zadovoljan sam dosadašnjim radom kandidata za najjači sastav. Sada nam slijedi nastavak rada na uigravanju svih linija u timu. Na Balkani ćemo imati idealne uslove za nesmetan rad i siguran sam da ćemo sve planirano odraditi”, rekao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.

Fudbaleri Krupe su u nedjelju, u Novom Gradu, izgubili od Slobode sa 2:0. Pitanje pobjednika odlučeno je u prvom poluvremenu. Prvo je Vejnović, nakon smušenosti u posljednjoj liniji gostiju, savladao golmana Vasića da bi u 35. minutu Popović solo akciju završio pogotkom za konačnih 2:0.

“Izgubili smo na ‘Mlakvama’ najviše zahvaljujući sopstvenim greškama. Domaći su dva puta uputili šuteve ka našem golu i oba puta su bili precizni. Na drugoj strani stvorili smo nekoliko izglednih šansi, ali je ponovo zatajila realizacija. I sada se vidjelo da nam je neophodan izrazit špic igrač i mislim da ćemo uskoro taj problem riješiti”, dodao je Starčević.