Slatke muke Radničkog iz Karakaja

[dropcap]KARAKAJ[/dropcap] Upravo završeni prelazni rok bio je veoma uspješan za ekipu Radničkog iz Karakaja.

Vicešampion iz prošle sezone je zadržao skoro sve igrače, a klubu je pristupilo 9 novih igrača.

Karakaj su napustili samo Mirko Jurošević, koji je prešao u OFK Trnovicu, i Marko Lazarević, koji je pristupio Jedinstvu iz Roćevića, dok su se u redove Radničkog vratili Goran Milovanović (Podrinje), Mićo Katić (Jardan) i Miladin Perić (Bratstvo). Novajlije u novoj sezoni biće mladi špic Goran Jovanović i perspektivni golman Savo Stevanović, koji su došli iz komšijskog Jardana, kao i četvorica dojučerašnjih juniora Drine – Mustafa Tabalović, Mirsad Mehidić, Jasmin i Enes Sačević, piše Zvornik danas.

Trener Vidoje Đurić na raspolaganju ima 27 igrača i imaće skoro na svim pozicijama po dva kvalitetna igrača, te mu neće biti nimalo lako odabrati startnih 11.

“Atmosfera u klubu je odlična, nikad bolja, svi rade ozbiljno i disciplinovano, kako bi u veoma jakoj konkurenciji izborili mjesto među prvih jedanaest. Odigrali smo tri pripremne utakmice; izgubili u Kalesiji od domaće Bosne sa 2:1, sa juniorima Drine u Karakaju igrali neriješeno 3:3 i pobijedili na svom terenu Podrinje iz Tršića sa 3:2. Naredni vikend učestvujemo na turniru u Malom Zvorniku, a za generalku 10. avgusta imamo više ponuda. Protivnika ćemo znati za koji dan. U dosadašnjim utakmicama prikazali smo kvalitetnu igru uz određene nedostatke koje će trener Đurić korigovati u hodu do početka sezone, kada na startu gostujemo ekipi Gorice iz Pučila”, rekao je Rajo Okilj, sekretar Radničkog.