Pobjeda za mir u kući

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Pobjedom od 1:0 nad federalnim prvoligašem Metalegeom iz Jajca, Mladost iz Velike Obarske je ponovila prošlogodišnji uspjeh i ponovo se plasirala u četvrtfinale Kupa BiH.

Gosti su igrali odlično, pogađali su dva puta okvir gola, uz to propustili još nekoliko odličnih prilika, ali sreća je bila uz premijerligaša. Presudilo je iskustvo Obarščana i odlična reakcija napadača Dragana Ristića u 77. minutu, koji je uspio da zatrese mrežu gostiju iz Jajca i svom timu obezbijedi plasman u narednu rundu najmasovnijeg takmičenja.

“Napravili smo veliki uspjeh plasmanom u četvrtfinale Kupa BiH i tako ponovili prošlogodišnji rezultat. Naravno, moram čestitati igračima koji su smogli snage da poslije prvenstvenog poraza od gradskog rivala maksimalno budu koncentrisani i motivisani. Uspjeh je još i veći jer smo pred utakmicu imali mnogo problema sa povrijeđenim igračima. Nisam mogao da računam na Nemanju Dabića, Pericu Trifkovića, Duška Stajića, a u posljednjem trenutku naš ljekarski tim uspio je da spremi Dragišu Komarčevića i Miroslava Jevtića, koji su do pred sam početak utakmice bili pod znakom pitanja”, naglasio je Dušan Jevrić, šef stručnog štaba Mladosti, za Glas Srpske.

On je zahvalio simpatizerima kluba.

“Bili su uz nas i u ovom susretu i to po veoma prohladnom vremenu. Cijelo vrijeme su nas bodrili i time dali veliki doprinos da dođemo do pobjede. Vjerujem da će ovaj rezultat dati krila igračima da i u preostala četiri jesenja prvenstvena kola zabilježimo dobre rezultate i što prije pobjegnemo iz opasne zone”, dodao je Jevrić.