Na Đurićevom spisku 9 novih imena

[dropcap]ZVORNIK[/dropcap] Ljetnji prelazni rok bio je veoma uspješan za ekipu Radničkog iz Karakaja.

Trećeplasirani tim Druge lige Republike Srpske, grupa Istok, iz prošle sezone zadržao je skoro kompletan igrački kadar, a klubu je pristupilo 9 novih igrača.

“Radnički su napustili samo Mirko Jurošević, koji je prešao u OFK Trnovicu i Marko Lazarević koji je pristupio Jedinstvu iz Roćevića, dok su se u Karakaj vratili Goran Milovanović (Podrinje), Mićo Katić (Jardan) i Miladin Perić (Bratstvo). Novajlije u predstojećem prvenstvu biće mladi špic Goran Jovanović i perspektivni golman Savo Stevanović, koji su došli iz komšijskog Jardana, kao i četvorica dojučerašnjih juniora Drine iz Zvornika – Mustafa Tabalović, Mirsad Mehidić, Jasmin i Enes Sačević”, istakao je Rajo Okilj, sekretar Radničkog, za Glas Srpske.

Trener Vidoje Đurić na raspolaganju ima 27 igrača i imaće skoro na svim pozicijama po dva kvalitetna igrača, te mu neće biti nimalo lako odabrati startnih 11.

“Atmosfera u klubu je odlična, svi rade ozbiljno i disciplinovano, kako bi u veoma jakoj konkurenciji izborili mjesto u prvoj postavi. Odigrali smo pet kontrolnih utakmica. Izgubili smo u Kalesiji od domaće Bosne sa 1:2, sa juniorima Drine u Karakaju igrali neriješeno 3:3 i pobijedili na svom terenu Podrinje iz Tršića sa 3:2. Na Memorijalnom turniru ‘Čika Aćo’ u Malom Zvorniku smo u polufinalu izgubili od ekipe Sloge iz Bajine Bašte 0:3, a u borbi za treće mjesto savladali Ljuboviju sa 1:0. U dosadašnjim utakmicama prikazali smo kvalitetnu igru uz određene nedostatke, koje ćemo ispraviti do premijernog susreta u kojem gostujemo Gorici iz Pučila”, naglasio je Đurić.