Murinjo “krade” Realovu zvijezdu?

Mančester junajted i Žoze Murinjo prave superekipu za sezonu 2017/2018, koja će ciljati na sve trofeje za koje se budu borili.

S tim u vezi, Diario Gol prenosi da je Toni Kros, veznjak Reala iz Madrida i jedan od pogonskih točkova tima sa Santijago Bernabeua, na izlaznim vratima u timu.

Isti list prenosi da je Nijemac postavio ultimatum Kraljevskom klubu koji glasi: Ako Real ne osvoji ništa ove sezone, plejmejker odlazi iz kluba, i to u Junajted.

Real je ispao iz Kupa kralja, prokockali su prednost od sedam bodova u La ligi, i sada samo imaju jedan bod više od pratioca – a u Ligi prvaka su izborili četvrtinu finala.

Žoze Murinjo je veliki ljubitelj stila igre Krosa, i u narednoj sezoni ga želi u timu Mančestera. Prema Murinjovom planu, Kros će dosta pomoći Pogbi – ali i biti prijeko potrebna zamjena Mihaleu Kariku, koji je po svemu sudeći “odigrao svoje”.

Ono što je interesantno je i to da je Dejvid Mojs, navodno, prije nego što je otpušten iz Junajteda – dogovorio transfer Krosa u Junajteda, ali je dogovor storniran.

Prije tri sezone, on je iz Bajerna za 25 miliona prešao u Real, gdje je neizostavan faktor u postavci Zinedina Zidana.

(N1)