Leotar ne ostavlja ni gram nade Drini

[dropcap]TREBINJE[/dropcap] Fudbaleri Leotara obavljaju posljednje pripreme pred premijeru protiv višegradske Drine HE na svojim “Policama”, a trener Damjan Ratković sa svojim stručnim štabom pokušava da otkloni uočene propuste u igri.

“Kao boljka na površinu je ponovo isplivala realizacija. Ona dolazi sa uigranošću, a sa obzirom na to da smo kasnili sa pripremama i da smo udarnički radili, primjetan je i umor. Zato smo gledali da u posljednjih sedam dana pred početak prvenstva malo relaksiramo ekipu i da ih rasteretimo. Za premijeru ću na raspolaganju imati sve nove igrače, osim povratnika, golmana Mladena Kukriku, koji ima problema u vezi s raskidom ugovora sa klubom iz Albanije”, rekao je Ratković za Glas Srpske.

Kormilar Trebinjaca je u potpunosti zadovoljan urađenim u toku priprema.

“Bez obzira na kašnjenje, mislim da spremni dočekujemo start prvenstva. Pristup igrača je bio ozbiljan, veoma naporno su radili i sa te strane nemam ni najmanje zamjerke. U ovih nekoliko dana uklonićemo još neke nedostatke i vjerujem u uspjeh na premijeri”, dodao je Ratković.

Lazar Zečević se poslije polusezone provedene u Mladosti u Velikoj Obarskoj vratio u Leotar.

“Spremni dočekujemo početak prvenstva i utakmicu prvog kola protiv Drine HE. Igramo dobro, stvaramo šanse, a siguran sam da će nišanske sprave biti podešene kada to bude najpotrebnije. Sa puno nestrpljenja očekujemo duel i nadamo se da će stadion biti solidno popunjen, da će publika prepoznati pravi momenat da pomogne klubu, koji je od ove sezone počeo ponovo da živi i da diše punim plućima. Svi smo spremni za premijeru u kojoj Višegrađani nemaju nikakvu šansu da dođu do povoljnog rezultata”, naglasio je Zečević.