Lalatović traži doživotnu suspenziju za sudiju (VIDEO)

[dropcap]KRUŠEVAC[/dropcap] Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je poslije remija (0:0) protiv Napretka u Kruševcu da sudija Dejan Santrač nije imao jednak kriterijum prilikom dosuđivanja penala.

“Nemam mnogo toga da kažem o današnjoj utakmici. Sudija je svirao penal za Napredak i poštujem kriterijum u toj situaciji. U istoj situaciji je bio Vukan Savićević u prvom poluvremenu, ali arbitar nije pokazao na belu tačku, što znači da nije bio isti kriterijum za nas i za njih”, rekao je Lalatović za klupski sajt.

On je zbog negodovanja u finišu utakmice zaradio isključenje.

“Znam da nije želeo da svira penal za Crvenu zvezdu i razumem da je teško svirati penal pred kraj utakmice, ali ti ljudi moraju da shvate da mi ne postojimo zbog njih, nego oni zbog nas. Moji igrači, ja, naša deca i naše porodice živimo od ovoga. Ukoliko se ispostavi da nije bio nijedan jedanaesterac za Crvenu zvezdu u svim spornim situacijama koje sam naveo, pristajem da me doživotno suspenduju iz fudbala. Ali, ukoliko je bilo penala za Zvezdu, neka on prihvatni doživotnu suspenziju”, dodao je Lalatović.

[youtube id=”0uDbcKt_oIA” width=”620” height=”360”]

[youtube id=”z7xacFMxw08” width=”620” height=”360”]