Lalatović: Publika uživala u igri oba tima

[dropcap]ČAČAK[/dropcap] Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je poslije pobjede nad Borcem u Čačku da je u lijepoj predstavi publika uživala u igri oba tima.

Crveno-bijeli su slavili rezultatom 1:0, pa su ponovo preuzeli vođstvo na tabeli Superlige Srbije sa bodom prednosti nad Partizanom i Vojvodinom.

“U samo pet dana dva puta smo savladali Borac, što je veliki uspeh, a ono što je najbitnije za mene je da nismo primili pogodak”, kazao je Lalatović nakon meča na stadionu kraj Morave.

On je dodao da Borac ima veoma dobar tim sa četiri-pet “fenomenalnih igrača”, a da ga predvodi jedan od najboljih trenera u ligi.

“Međutim, moji igrači su pokazali karakter. Izgarali su svih 90 minuta na terenu, borili se za svaku loptu, jer smo znali da ako ne pružimo 110 posto mogućnosti teško možemo nadigrati Čačane”, rekao je Lalatović.

Prema njegovoj ocjeni, crveno-bijeli su igrali odlično na sredini terena i bili veoma agresivni, što je rezultiralo postignutim golom na vrijeme.

Lalatović je čestitao igračima na novim bodovima, a ekipi Borca poželio uspjeh u nastavku prvenstva.

Trener Čačana Bogić Bogićević je ocijenio da je Crvena zvezda zasluženo slavila.

“Bila je ovo dobra utakmica, ali smo, nažalost, loše otvorili prvo poluvreme i imali problema prilikom iznošenja lopte, dok je Zvezda igrala veoma agresivno”, naveo je on.

Prema Bogićevićevim riječima, teren je bio veoma loš za igru, a Beograđani su meč odigrali disciplinovanije i čvršće nego prethodni u nacionalnom kupu u Beogradu.

“Napravili smo dve-tri greške koje protiv ovakvog protivnika ne smeju da se naprave budući da je to ekipa koja na osam utakmica nije primila gol”, kazao je šef struke Čačana.

Bogićevih je istakao da je Borac drugo poluvrijeme odigrao mnogo bolje, ali da u završnom pasu nije bilo realizacije.

“Ne treba žaliti kada se izgubi od Zvezde. Idemo dalje, predstoje nam pripreme za narednu utkmicu”, zaključio je Bogićević i čestitao rivalu na pobjedi.

Fudbalsku predstavu na stadionu kraj Morave pratilo je oko 7.000 gledalaca.

Službenu tabelu možete pogledati OVDJE.