Krupa hvata zalet za novu sezonu

[dropcap]KRUPA NA VRBASU[/dropcap] Fudbaleri Krupe počeli su sa pripremama za debitantsku sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj žele da završe najmanje na sredini tabele.

Prozivka je obavljena u ponedjeljak, a treneru Slobodanu Starčeviću odazvao se 31 igrač, među kojima su bili i najveća pojačanja – vezista Srboljub Jandrić, koji je došao iz Kozare, i napadač Slobodan Milanović iz Rudar Prijedora.

“Pored 20 igrača koji su ranije činili kostur tima doveli smo još 11 igrača da poboljšaju konkurenciju. Pored ovih iskusnijih došli su Nemanja Railić iz Dubrava, Miljan Budić iz Progresa, kao i nekoliko kadeta i juniora koji će dobiti šansu da se nametnu za prvi tim. Do početka prvenstva želimo da dovedemo još po jednog igrača u svaku liniju, a prije svega napadu i odbrani”, kazao je Starčević.

Igrači iz Krupe na Vrbasu nastojaće da u Prvoj ligi igraju važnu ulogu i da budu stabilan prvoligaš.

Redove Krupe napustio je najbolji strijelac Marko Mazalica.

“Ambicije su nam da budemo negdje u sredini tabele, ali nećemo bježati da bude u vrhu ako nam se za to ukaže prilika. Nemanja Damjanović i Stefan Tomaš će ostati kod nas, iako su bili blizu prelaska u Čelik. Treniraćemo u Banjaluci do 21. jula, a onda idemo na Balkanu 10 dana. Za 19. jul zakazana je prva kontrolna utakmica sa Slobodnom u Novom Gradu”, dodao je Starčević za Glas Srpske.

On se zahvalio BSK-u i Vrbasu koji su im ustupili terene da treniraju dok se ne osposobi onaj u Krupi, koji je poplava uništila.