Jahorina poziva fudbalske talente koji imaju 300 evra

[dropcap]JAHORINA[/dropcap] Olimpijska ljepotica Jahorina i ovog ljeta će biti domaćin 6. internacionalnog fudbalskog kampa, koji tradicionalno zajedno organizuju beogradski klub i “Unis-turs” iz Banjaluke.

Kamp za dječake rođene između 1999 i 2006. biće organizovan od 7. do 21. jula u dvije smjene, a 19 najboljih će dobiti priliku da odigra probnu utakmicu u Crvenoj zvezdi.

“‘Unis-turs’ je pokrenuo projekat fudbalskih kampova i već šestu godinu zaredom uspješno pomažemo u afirmaciji pravih fudbalskih talenata. Osnovna koncepcija kampa je vrlo jednostavna: treneri i skauti najtrofejnijeg fudbalskog kluba na Balkanu vode sedmodnevnu školu fudbala, testiraju sve učesnike najsavremenijim metodama za određivanje sposobnosti učesnika, a sve s ciljem sticanja i poboljšanja fudbalskih vještina za sve učesnike”, kažu iz banjalučke turističke agencije, a prenose Nezavisne novine.

Na prethodnih pet kampova učestvovalo je preko 700 dječaka iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i dječaci iz Francuske, Austrije, Njemačke, Švajcarske, Norveške, Belgije, Mađarske, Australije, Kanade i SAD.

Cijena po učesniku je 300 evra, a uključuje sedam punih pansiona, testiranje motoričkih sposobnosti, ljekarski pregled i nadzor 24 časa, rad pod nadzorom trenera Zvezde, takse i osiguranje, sportsku opremu, diplomu…