Iznervirani igrač PSŽ-a autom udario navijača, objavljen snimak incidenta

Fudbaleri Pari Sen Žermena na šokantan način ispali su u osmini finala Lige šampiona, što je izazvalo brojne reakcije, a u redove “Svetaca” uvukla se velika nervoza, čemu svjedoči i potez Tijaga Mote.

Naravno navijače je iznervirao poraz od Barselone, pa su odlučili da sačekaju igrače PSŽ-a i dočaraju im kako se osjećaju.

Navijači su vrijeđali fudbalere, poručivali im da treba da se stide, pa čak su ih i gađali raznim predmetima.

To nije baš sjelo, već dovoljno, nervoznim izabranicima Unaija Emerija, a posebno Tijagu Moti.

Naime, on je sjedio u svom vozilu, pokušavao da se što prije smakne, ali nije mogao da prođe od navijača koji su se okupili.

Iznerviran porazom, a vjerovatno i vrijeđanjem navijača Mota je dodao gas i udario jednog od pristalica Pari Sen Žermena.

Nesrećni simpatizer Parižana je sa povredom leđa završio u bolnici, a biće zanimljivo vidjeti da li će i kakvu kaznu fudbaler dobiti zbog ovog incidenta.

Podsjetimo, Barselona je sinoć u revašu osmine finala Lige šampiona deklasirala Pari Sen Žermen i tako se plasirala u narednu rundu takmičenja.

Pobjeda još više dobija na značaju kada se zna da su u prvom meču Katalonci poraženi sa visokih 4:0, pa je tako tim iz Pariza jednom nogom bio u četvrtfinalu.