Handžić u Ufi, Borcu 50.000 €

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Haris Handžić, doskorašnji napadač Borca, naredne sezone neće nositi crveno-plavi dres, pošto je dogovorio saradnju sa ruskom Ufom, sa kojom će potpisati ugovor na 3 godine.

Na ime transfera napadača koji je nosio dres Banjalučana u drugom dijelu sezone klubu iz Platonove ulice će pripasti 50.000 evra, kao što je i ranije najavljeno, pišu Nezavisne novine.

To je potvrdio i Robert Zrilić, direktor Banjalučana, koji je najavio potragu za drugim napadačem, te potvrdio da su vođeni razgovori sa bivim igračem Sašom Kajkutom.

“Dogovorili smo se sa Ufom. Uplatiće 50.000 evra za Handžića, koji će u narednim danima otići na potpis ugovora. Razgovarali smo sa Kajkutom, ali njegova prva opcija je inostranstvo. Nadamo se da ćemo ipak uspjeti da se dogovorimo sa njim”, rekao je Zrilić.

Handžić je prošao ljekarske preglede u Rusiji, a 7. jula ima obavezu da se pridruži novim saigračima.

Sada već bivši napadač Borca zahvalio je svima u Banjaluci i istakao da se nada da će njegov bivši tim u novoj sezoni izboriti izlazak na međunarodnu scenu.

Fudbaleri Borca se trenutno nalaze na pripremama na Balkani, a danas će u Mrkonjić Gradu odigrati prvi kontrolni meč sa Istrom 1961.