Drulić: Zvezda mi mnogo duguje

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Nekadašnji golgeter Crvene zvezde Goran Drulić očekuje u blisko vrijeme završetak sudskog spora koji vodi protiv bivšeg kluba zbog velikog duga prema njemu.

“Sudski proces je u finalnoj fazi i u skorije vreme bi trebalo da bude donesena presuda, čime bi konačno bila stavljena tačka na jednu ružnu situaciju u kojoj smo se našli klub i ja. Žao mi je što će posledice te sudske odluke osetiti ljudi koji se danas iskreno bore da Zvezdu podignu sa dna koji je dotakla i nemaju nikakve veze sa celim tim neprijatnim dešavanjem”, izjavio je on.

Drulić je 2001. pojačao Saragosu za 25 miliona maraka (12,5 miliona evra), dok je prije četiri godine tužio “crveno-bijele”.

“Dugo su me lagali i ‘mazali’. Ostao sam bez snage da se borim s njima i bio sam prinuđen da pravdu potražim na sudu. Ipak, kako se radi o nenormalno velikoj svoti novca, pre izvesnog vremena otišao sam da prijateljski porazgovaramo i pronađemo neko prihvatljivo rešenje. Ponudio sam im razne kombinacije, mogućnost otplate duga na 20 i više rata, ali umesto dogovora maltene smo ušli u sukob. Kao da im nije bilo u interesu da se dug koji klub ima prema meni, reši na taj način. Srećom, neki novi vetrovi uveliko duvaju na ‘Marakani’, došli su neki novi ljudi, koji imaju snagu i viziju za budućnost”, kazao je Drulić.