Crvena zvezda poziva navijače na proslavu

Crvena zvezda je i u Surdulici dokazala da je bez sumnje najbolji tim u ovoj sezoni. Ne samo zbog ubedljive pobede nad Radnikom od 4:1, već više zbog atraktivne ofanzivne igre, 28. trijumf u sezoni, po mišljenju Uga Vijeire je odlična pozivnica navijačima za proslavu titule na stadionu “Rajko Mitić” 21. maja protiv Radničkog.

– Pozvao bih navijače da podelimo radost posle uspešne sezone. Siguran sam da će “delije” napraviti sjajnu atmosferu, a mi ćemo se pobrinuti da im se odužimo odličnom igrom i protiv Radničkog – poručio je Vijeira.

Portugalac je postigao 21. gol, mogao je još dva.

– Gol koji sam postigao mi posebno znači zato što je usledio posle pauze od mesec dana. Moramo da budemo zadovoljni posle ovakve utakmice i ubedljive pobede. Iako nema više neizvesnosti u šampionatu nije nam nedostajalo motiva i to se videlo na terenu – rekao je Ugo.

Zvezdu pre meča sa Radničkim u sredu očekuje zaostali meč sa Borcem u Čačku. Trener Miodrag Božović će i dalje rotirati igrače i pružiti šansu još nekim omladincima (debitovao Račić).

– Bili smo odlični do trećeg gola, a tada smo se malo opustili i pružili Radniku priliku da nam zapreti. Utakmica nam je poslužila da vidimo još neke stvari u koje nismo bili sigurni. I naredne dve utakmice daćemo sigurno šansu i Joveljiću i Luki Iliću – rekao je Miodrag Božović.

SKUPŠTINA 24. MAJA

CRVENA zvezda će sedmu sednicu Skupštine kluba održati 24. maja. Tu odluku doneo je predsednik Skupštine Ratomir Dujković, na osnovu člana 22 Statuta. Ona će se održati u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” sa početkom od 18.00.

BESPLATNO NA RADNIČKI

CRVENA zvezda je odlučila da časti svoje navijače, pa će ulaz na meč poslednjeg kola protiv Radničkog iz Niša biti besplatan.

Susret se igra u subotu 21. maja sa početkom u 19.00.