Nole na startu Majamija protiv Pera ili Zvereva

Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Majamiju igraće protiv boljeg iz duela Benoa Per/Miša Zverev, odlučeno je žrijebom u Majamiju.

Nekadašnjem broju jedan potencijalni protivnik u trećem kolu biće Filip Krajinović ili kvalifikant, dok bi u osmini finala mogao da igra protiv Huana Martin del Potra ili Keija Nišikorija.

Đoković je prije nekoliko dana razočarao u Indijan Velsu, gdje je ispao na početku turnira od Japanca Tara Danijela.

Novak je u Majamiju postavljen za devetog nosioca, a zanimljivo ne nalazi se na strani najboljeg tenisera na svijetu Rodžera Federara.

Ukoliko srpski igrač prebrodi drugo i treće kolo, u osmini finala će najvjerovatnije igrati protiv šampiona Indijan Velsa, Huana Martina del Potra.

Dalje bi mu potencijalni rival bio Grigor Dimitrov, dok bi po žrijebu u polufinalu mogao da se sastane sa drugim nosiocem Marinom Čilićem.

Od srpskih igrača u Majamiju, nastupaju pomenuti Filip Krajinović koji čeka kvalifikanta, potom mladi Miomir Kecmanović koji u prvom kolu igra protiv Denisa Istomina, zatim Dušan Lajović koji se sastaje sa Horasijom Sebaljosem, odnosno Viktor Troicki sa Kanađaninom Denisom Šapovalovim.

(B92)