Endi Marej za rođendan nikad nije pobjedio

Britanski teniser Endi Marej u nedjelju 15. maja, slavi 29. rođendan, a osim proslave imaće i radni dio, pošto će od 17 časova igrati finale mastersa u Rimu protiv Novaka Đokovića

Kao što smo i navikli, Marej nije mogao ni na današnji dan bez žalopojki, pošto mu se ne sviđa što mora finale mastersa da igra na rođendan, jer kaže da na taj datum nikada nikog nije pobijedio!

– Igraću baš na moj rođendan, a nisam baš mnogo puta pobjeđivao na taj dan. Zapravo, ne mogu da se sjetim nijednog primjera, što baš i nije dobar znak. Nadam se da će se ove nedjelje to promijeniti – rekao je Marej uoči finala.

On je prije nedjelju dana odmjerio snage sa Novakom Đokovićem u finalu mastersa u Madridu i izgubio sa 2:1 u setovima. Srbin mu je u Španiji oduzeo titulu, a Britanac će pokušati danas da uzvrati Novaku istom mjerom.

– Raduje me što ćemo se ponovo sastati, jer je sjajna stvar da igrate sa najboljima na svijetu. Rolan Garos počinje za dvije nedjelje i ne postoji bolja priprema za gren slem od duela sa Đokovićem i ostalim najboljim igračima na svijetu. Prilično sam zadovoljan kako mi idu pripreme za Pariz – istakao je Endi Marej.