Đoković zaplakao: Pokušao sam sve, probaću ponovo iduće godine

[dropcap]PARIZ[/dropcap] Najbolji srpski teniser Novak Đoković ocijenio je poslije poraza od Rafaela Nadala da je uradio sve kako bi osvojio titulu na Rolan Garosu, ali da je Španac bio bolji.

“Uložio sam maksimalan napor da dođem do titule, ali je Nadal danas bio bolji”, rekao je Đoković čestitajući španskom teniseru na devetoj tituli na Rolan Garosu.

Đoković nije mogao da sakrije suze u očima, dirnut ogromnim aplauzom pariske publike.

“Ovo je za mene bio izuzetno važan i emotivan turnir, pun uspona i padova, Zahvalio bih se publici koja je sa nama delila emocije tokom čitavog meča. Pokušaću ponovo do trofeja iduće godine”, poručio je Đoković.

Pobjednik Rolan Garosa koji takođe nije krio emocije, ocijenivši da mu je Đoković “najveći od svih protivnika”.

“Đoković je definitivno moj najveći protivnik”, rekao je Nadal i poželio srpskom teniseru da jednog dana i on osvoji titulu na Rolan Garosu.

AP: Đoković povraćao između setova?!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgleda da je imao zdravstvene probleme i mučninu tokom finala Rolan Garosa u kojem je izgubio od Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima.

Kako navodi agencija AP, Đoković je poslije dobijenog prvog seta počeo da plaća danak vrućini, zbog koje je očigledno imao mučninu, a vjerovatno je i povraćao.

“Nije izgledalo dobro po Španca na početku meča, s obzirom da je Srbin kontrolisao skoro svaki poen. Oba tenisera su između gemova koristili vlažne peškire kojima su hladili glavu, a Đoković je izgledao u jednom trenutku kao da je povraćao”, konstatuje AP.

Kako navodi američka agencija, Đoković je i u trećem setu izgledao potpuno van ritma, a nakon vođstva Nadala od 3:0 “teturao je odlazeći na stolicu”.

[youtube id=”lucuhk7pLPY” width=”620” height=”360”]