Borac sprema osvetu Radničkom

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Rukometaši Borac M:tela imaće danas novu priliku da zabilježe prvi trijumf ove sezone u SEHA ligi.

Banjalučani će, naime, ugostiti Radnički iz Kragujevca, ekipu koja ih je nedavno pobijedila na svom parketu (29:27).

“Crveno-plavi” su željni osvete, a trener Igor Rađenović zna šta njegova ekipa treba da uradi kako bi se revanširala Kragujevčanima i konačno osvojila tri boda.

“Radnički nas je dobio zahvaljujući našim brojnim greškama. Igrali smo zaista loše u Kragujevcu, primili mnogo lakih golova iz polukontri i na tome smo radili u prethodnom periodu. Bićemo pod imperativom pobjede, ali vjerujem da će moji igrači znati kako da odgovore pritisku i da će pružiti maksimum. Ne treba posebno naglašavati šta očekujemo od ove utakmice. Jednostavno, moramo pobijediti”, rekao je Rađenović.

Olakšavajuća okolnost za stručni štab Borac M:tela je to što su svi igrači u stroju.

“Nemamo povrijeđenih ni bolesnih, što nije bio slučaj u prvom odmjeravanju snaga s Radničkim”, dodao je Rađenović.

Pivot Banjalučana Đorđe Ćelić takođe vjeruje da je došlo vrijeme za prvu radost u sezoni.

“Atmosfera u ekipi je odlična, naporno smo radili posljednjih nekoliko dana i spremni smo za okršaj s Radničkim. Imamo veliku želju da zabilježimo prvu pobjedu i siguran sam da ćemo je ostvariti. Neće biti lako, naravno, u SEHA ligi su sve ekipe izuzetno kvalitetne, ali ako ispoštujemo sve ono što se dogovorimo u svlačionici mislim da nećemo imati problema”, naglasio je Ćelić.

Utakmica Borac M:tel – Radnički igra se u Sportskoj dvorani “Borik” s početkom u 20 časova.