Volkov nokautirao Verduma na iznenađenje mnogih (VIDEO)

Malo ko je mogao zamisliti da će Fabrisio Verdum izgubiti od Aleksandera Volkova, a kamo li da će se to dogoditi nokautom! A nekako ostaje utisak da je legendarni Brazilac sam kriv za to.

Jer bilo je za očekivati da će protiv višeg protivnika ići na svoju ‘specijalku’, borbu u parteru, i upravo se to dogodilo u prvih 10 sekundi! Verdum je započeo borbu svojim klasičnim “flying kickom” i odmah otišao na rušenje “single legom”.

Sve je bilo po planu, publika je u nekim trenucima čak počela da zviždi jer je Verdum taktički odrađivao meč i svaku priliku koristio za rušenje visokog Rusa! A onda šok!

Polovinom četvrte runde Verdum je neobjašnjivo krenuo u izmjenu udaraca u stojci iako je nešto ranije dobio jedan fini direkt na podu. Volkov ga je dohvatio krošeom i Verdum je pao kao pokošen! Rus ga je odradio do kraja i sudija Mark Godard bio je prisiljen da prekine meč.

Nema sumnje kako je Volkovu ovo bila najveća pobjeda u bogatoj karijeri, a možda je još i slađa budući da mu je Verdum bivši sparing partner.

(24Sata.hr)