Vladimir Stojković: Vodim devojku u Izrael, počinjemo da živimo zajedno!

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Vladimir Stojković (31) riješio je da sa svojom djevojkom Valentinom Pupović (23) iz Pljevalja započne zajednički život u Izraelu!

Golman kluba Makabi Haifa shvatio je da je pronašao osobu s kojom želi da osnuje porodicu, pa je upravo zbog toga ponudio Valentini da se s njim preseli u Izrael, što je ona prihvatila, piše Kurir.

 Velika ljubav

Iako je poslije razvoda od Bojane Rajić, s kojom ima sina Lava, imao kraće veze, između ostalog i s manekenkom Dejanom Živković, tek je uz studentkinju iz Pljevalja osjetio da s njom može da sklopi drugi brak.

„Stojke i Valentina se mnogo vole, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, pa svoju vezu, koju je Kurir prvi otkrio, više ne kriju. Oni su zajedno od oktobra prošle godine, ali su to uspješno držali podalje od medija. Stojke je dobro razmislio prije nego što je donio odluku da pita djevojku da žive zajedno. On se uskoro vraća u Izrael, a ona će krenuti s njim za dva mjeseca, kad završi Ekonomski fakultet. Valentina će često dolaziti u Beograd jer planira da upiše master i golman je zbog toga ponosan na nju. On je siguran da je ona žena o kakvoj je oduvijek maštao jer je normalna, dobra, pametna i vrijedna i definitivno s njom želi djecu. Valentina se odlično slaže i sa Stojketovim sinom Lavom. Vladimirovi prijatelji je već oslovljavaju sa „snajka“ „, otkriva jedan Stojkovićev prijatelj i dodaje da među njima postoji mala doza ljubomore.

 Želi da je sačuva

Stojković je potvrdio saznanja Kurira:

„S Valentinom mi je lepo u vezi i ako nam bude ovako u narednom periodu, sigurno ću s njom imati lepu budućnost. Naravno da je ona uvek uz mene i sa mnom jer joj je tu i mesto. Potpuno razume moj posao jer i ona ima svoje obaveze u vezi s fakultetom. Ne vidim zbog čega vas više zanima moja privatnost kada znate da o tome nikada nisam voleo da pričam javno?! Koga zanima s kim sam i šta radim?! Drugo je kada govorimo o fudbalu. Valentina je jedna normalna devojka, nije iz javnog života i baš zbog toga ne želim da je provlačim po novinama. Vodim je u Izrael i tamo ćemo započeti zajednički život.“