Slavija na ispitu u Novom Sadu

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Bokserski klub Slavija će u subotu u okviru manifestacije “Zavičajni dani”, koja se održava u Novom Sadu, imati prijateljski meč sa Vojvodinom.

“Zbog velikog broja programskih sadržaja Novosađani su tražili da ne dolazimo sa kompletnom ekipom, već sa samo petoricom boksera. Odlučili smo da u Srpsku Atinu putuju: Slobodan Jekić (do 56 kilograma), Mario Aleksić (do 60 kg), Stefan Marković (do 60 kg), Jovan Stjepanović (do 67 kg) i Đorđe Đukanović (do 81 kg). Kao trener prve ekipe debitovaće Vladan Kljajić”, istakao je Mirko Jokić, šef stručnog štaba Slavije, koji će sa ekipom takođe putovati u Novi Sad.

Strateg Banjalučana vjeruje da će se njegovi bokseri pokazati u pravom svjetlu, piše Glas Srpske.

“Svi su oni u trenažnom procesu, imaju dovoljno iskustva i siguran sa da će osvjetlati obraz kluba”, nastavio je Jokić.

Već u petak, 20. juna, bokseri Slavije će imati priliku za novo dokazivanje.

2U sklopu manifestacija koje Javna ustanova Sportski centar ‘Borik’ organizuje povodom 40. godina postojanja i uspješnog rada planirano je da u dvorani ‘Obilićevo’ bude održana bokserska revija. Na njoj bi snage odmjerili Slavija i Bokserski klub Željezničar iz Maribora. Trebalo bi da bude održano deset borbi, pet seniorskih i pet u mlađim starosnim kategorijama”, zaključio je Jokić.