Novak i Jelena na bračnom putovanju u Grčkoj

[dropcap]ATINA[/dropcap] Poslije vjenčanja na plaži, slavni par i prvo bračno putovanje provodi na morskoj obali. Ali, ne predaleko od Srbije.

Novak i Jelena Đoković nisu željeli da medeni mjesec provedu na dalekim destinacijama, pa su iz Crne Gore otputovali u Grčku. Njih dvoje uživaju u prvim bračnim danima daleko od očiju javnosti na jednom grčkom ostrvu.

„Jelena je u poodmakloj trudnoći, pa izbjegava duga putovanja. Da se odlučila za neku egzotičnu destinaciju bilo gdje u svetu, Novak bi joj ispunio tu želju, ali su zbog njene trudnoće izabrali Grčku“, kaže naš izvor blizak mladencima.

Njih dvoje obožavaju istoriju i kulturu Grčke. Upravo su tokom boravka u zemlji maslina i vina krajem aprila otkrili javnosti da će postati roditelji i dobili čestitke iz cijelog sveta. A kada se vrate, očekuju ih poslovne obaveze.

„Jelena će se vratiti radu u Fondaciji „Novak Đoković“, kojoj je veoma posvećena i u trudnoći, dok će se Nole pripremati za masters u Torontu koji počinje 4. avgusta i gde će ponovo igrati kao najbolji teniser sveta“, zaključuje izvor Blica.

Inače, Jelenini roditelji ponovo će proslaviti njenu udaju, i to u subotu u jednom restoranu u Beogradu. Ovoj zabavi neće prisustvovati Novak i Jelena, već samo rodbina i prijatelji porodice Ristić koji nisu bili na svadbi.

 Prvo pa muško

Jelena bi trebalo da se porodi krajem oktobra. Priča se da čeka sina, ali to još nije potvrdila.