Gajović bi volio da ostane u Igokei

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Uprava Košarkaškog kluba Igokea će ovog ljeta krenuti u kompletno renoviranje ekipe za iskušenja u Jadranskoj ligi, koja ih očekuju od iduće jeseni.

Kako su istakli u taboru Aleksandrovčana, želja im je da dovedu mlade igrače na koje će moći računati i narednih sezona, ali će zadržati i nekoliko, uslovno rečeno, starijih igrača koji su prošle sezone igrali za ovaj klub. Jedna od želja je i bek Goran Gajović, koji je sa “igosima” posljednje dvije sezone osvojio dvije titule šampiona BiH, piše Glas Srpske.

“Imam želju da i sljedeće sezone branim boje Igokee i da nastavimo sa osvajanjem trofeja. Još sa mnom niko nije kontaktirao, a ukoliko uprava i trener procijene da sam im potreban i jave se da produžimo saradnju, sigurno je da ćemo razgovarati. Ipak, u Igokei sam osvojio najvažnije trofeje i ovaj klub smatram svojim”, izjavio je Gajović, koji se trenutno nalazi na pripremama B reprezentacije Crne Gore.

Jedna od ideja bila je organizovanje probnih treninga na kojima bi procijenili da li je neki košarkaš za ekipu.

“Narednih dana trebalo bi da imamo probne treninge, ali se tu suočavamo sa problemima pošto malo bolji igrači nisu zainteresovani da dolaze na probe, dok pojedini koji bi došli nemaju kvalitet potreban za Jadransku ligu. Od završetka sezone nismo sjedili skrštenih ruku već smo pratili pojedine igrače i imamo spisak onih koji su nam interesantni. U ovom trenutku ne mogu govoriti o konkretnim imenima i o njima će konačnu odluku donijeti trener Vlada Jovanović i uprava kluba”, izjavio je pomoćni trener Milutin Latinčić.