Zidan ne računa na čak petoricu igrača

Španski mediji juče su pisali da trener madridskog Reala Zinedin Zidan ne računa na “usluge” Hamesa Rodrigeza, a danas se pojavila informacija da su mu se pridružila još četvorica igrača.

Naime, Zidan navodno ne računa ni na Iska, koji na kašičicu dobija priliku u Kraljevskom klubu. Stoga je i on, kako pišu mediji, izrazio želju da ide iz kluba na kraju sezone.

O odlasku golmana Kejlora Navasa već se uveliko piše u posljednje vrijeme. Navodno Kostarikanac vodi pregovore sa nekoliko evropskih klubova, a Real se odavno uključio u potragu za njegovom zamjenom.

Još jedan u nizu koji sigurno ide sa Santijago Bernabeua je i defanzivac Danilo za kojeg je interesovanje pokazao trener Mančester junajteda Žoze Murinjo. I sam Danilo je nekoliko puta izrazio nezadovoljstvo tretmanom u Realu.

Gotovo je izvjestan i odlazak napadača Alvara Morate, jer i on ove sezone rijetko ulazi u igru. Zidan u ovom slučaju više povjerenja ima u Benzemu, pa stoga i ne čudi želja Morate da ide iz Madrida. Za njega trenutno najveće interesovanje pokazuje londonski Čelsi, a šanse da će ga Zidan pustiti su velike jer naredne sezone u svoje redove želi da dovede mladog napadača Mbapea iz Monaka.