Žele novu pobjedu kojoj nema ko da se raduje

[dropcap]FOČA[/dropcap] Poslije ubjedljive pobjede u Vitezu nad istoimenim domaćinom od 5:0 fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva u petom kolu Premijer lige BiH dočekuje od 17 časova u Foči povratnika u premijerligašku elitu, tuzlansku Slobodu.

I ovog puta, baš kao i protiv Željezničara, utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama.

“Plavo-bijeli” se trenutno nalaze na šestoj poziciji sa isto toliko osvojenih bodova i u prva četiri kola ne znaju za poraz. Iz utakmice u utakmicu izabranici Dragana Radovića pružaju sve bolje partije, na radost uprave kluba i navijača. Svjesni su u taboru Slavije da ih očekuje težak duel protiv Slobode, ali najavljuju da će pružiti maksimum kako bi stigli do druge ovosezonske pobjede, piše Glas Srpske.

“Dobro smo otvorili prvenstvo i sigurno da želimo da nastavimo pozitivan niz, ali moramo biti oprezni. Očigledno je da se Sloboda nalazi u blagoj krizi, jer su poslije dvije pobjede uslijedila dva poraza. I pored toga nećemo se opustiti i ako budemo igrali kao u prethodne dvije utakmice, protiv Željezničara i Viteza, ostvarićemo cilj”, poručio je strateg “sokolova” Dragan Radović.

Poslije odrađena tri žuta kartona u ekipu se vraća vezista Duško Radosavljević, a zbog povreda još uvijek je neizvjestan nastup štopera Mladena Lemeza i napadača Igora Lambulića.