Vujić pojačao komšije

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Kao “bomba” odjeknula je vijest u sportskoj javnosti Semberije o prelasku dojučerašnjeg člana Radnika Filipa Vujića u redove komšijskog rivala, Mladosti iz Velike Obarske.

Vujić je dijete Radnika u kome je odigrao 150 utakmica i postigao 50 golova. Tokom ljetne pauze Vujić je stigao iz Podrinja gdje je nastupao u protekloj sezoni.

Rukovodstvo kluba predvođeno trenerom Srđanom Bajićem nije bilo zadovoljno njegovim uslugama, a slabo je dobijao šanse i na kontrolnim susretima, pa je talentovani napadač odlučio da krene stopama Dragana Ristića i pojača redove ljutog rivala iz Velike Obarske, piše Glas Srpske.

“Došao sam u dobar klub, koji je stabilan u svakom pogledu. Nisam odradio pripreme sa ekipom, ali dolazim spreman u potpunosti. Poznajem dosta igrača iz Mladosti, jer sam igrao na nekolicinom u Radniku. Obarščani imaju dobar tim, koji je odlično uigran i smatram da ćemo igrati zapaženu ulogu u ovoj sezoni”, rekao je Vujić.

Tokom karijere Filip Vujić je nastupao za Radnik, Radnički Sombor, Spartak iz Subotice, Jedinstvo Putevi Užice, a posljednja destinacija prije dolaska u redove Obarščana bio je srpski prvoligaš Podrinje iz Janje.