Starčević zadovoljno trlja ruke

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Fudbaleri prvoligaša Krupe u osmini finala Kupa Republike Srpske kao gosti savladali su drugoligaša, Velež iz Nevesinja, sa 4:0 i postigli najveći uspjeh u najmasovnijem takmičenju u klupskoj istoriji.

Trijumf izabranika Slobodana Starčevića najavio je Elvir Koljić golom u 20. minutu, a poslije pogodaka Zorana Šamare u 27. i 30. minutu pobjednik je bio već poznat. Pobjedu je potvrdio Marko Erak u 47. minutu kada se po četvrti put zatresla mreža Nevesinjaca.

“Znali smo da imamo kvalitetniji sastav od Veleža, ali je Kup uvijek nepredvidiv i ulogu favorita treba dokazati na terenu. Moji igrači su ispoštovali ono što sam od njih tražio i zadovoljan sam pobjedom, a pogotovo plasmanom među osam najboljih u Kupu Srpske”, naglasio je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe, za Glas Srpske.

Novajlija u prvoligaškom društvu zasad odlično “gura” i u eliti Republike Srpske. Poslije 8 kola ima 12 bodova i nalazi se na sedmom mjestu.

“Kad se sve sabere i oduzme, moramo biti zadovoljni postignutim. Možda je moglo i za nijansu bolje, ali ni ovako nije loše. Idealnu priliku da uvećamo bodovni saldo imaćemo u subotu, kada na svom terenu od 15.30 dočekujemo trećeplasiranu Slobodu. Novograđani su jedan od favorita za titulu, ali ne bojimo se rivala”, dodao je Starčević.