Osa prekinula utakmicu

[dropcap]PRNJAVOR[/dropcap] U 27. minutu prvenstvene utakmice Međuopštinske lige, regija Gradiška, u Maglajanima, između domaćeg i Borca iz Šibovske kod Prnjavora, dogodila se neobična scena.

Držeći se rukom za vrat na zemlju je pao igrač gostiju Staniša Domuz. Osjetio je, naime, jake bolove, pa je zatražio pomoć od saigrača, prenosi prnjavorlive.info.

“Pritrčali smo Domuzu i vidjeli dvije crvene tačkice na njegovom vratu, koje su ga, kako je rekao, jako boljele. Ustanovili smo da ga je dva puta ubola osa. Pritrčao je i doktor sa klupe domaćeg tima, koji je Domuzu pružio pomoć i dao injekciju. Intervencija je trajala petnaestak minuta, nakon čega je naš prvotimac nastavio utakmicu i bio među najistaknutijim pojedincima na terenu”, kaže sekretar šibovačkog kluba Goran Ilišković.

Sve se srećno završilo za 17-ogodišnjeg igrača, a gosti su se na poluvremenu, kod rezultata 0:0, zavjetovali da će kazniti domaću ekipu za neobično “gostoprimstvo”, odnosno “napad” ose.

Tako je i bilo, jer je Mišo Mandić u 73. minutu postigao jedini pogodak na utakmici. Šibovčani su pobjedu poklonili oporavljenom drugaru Domuzu.