Ekstra prom bez premca u malom fudbalu

[dropcap]TESLIĆ[/dropcap] U Tesliću je završen Ilindanski turnir u malom fudbalu koji su organizovali Mladi SDS-a Teslić.

Većina utakmica umjesto na poligonu kod srednoškolskog centra zbog loših vremenskih uslova odigrana je u dvorani “Radolinka”.

Najviše na cjelokupnom turniru pokazala je ekipa Ekstra prom iz Gornjeg Buletića, koji su sve svoje protivnike ubjedljivo savladali. U finalu su bili bolji od ekipe Mladi SDS Teslić slavivši rezultatom 2:0. Treće mjesto na turniru zauzeo je tim Mladi SDS Doboj koji su u borbi za tu poziciju bili bolji od Socijalističke partije Teslić nakon 5:4, piše Dobojski info.

Za najboljeg golmana proglašen je Darko Milanović iz Mladih SDS Teslić, najbolji igrač je iz iste ekipe Srđan Ivanković, dok je najbolji strijelac Dragan Bogdanović iz Ekstra proma.

“Jedanaesti turnir u organizaciji mladih Srpske demokratske stranke je upravo iza nas. Čestitam pobjednicima. Na nesreću, malo je vrijeme imalo takav tok da je veći dio turnira održan u dvorani. Ipak, nije umanjilo interesovanje publike što mi je posebno drago. Turnir je sigurno u vrhu sportskih događaja na teritoriji opštine Teslić. Nastojimo da ga održimo bez obzira na krizno vrijeme. Naglasiću slogan pod kojim je vođen ovaj turnir, a to je ‘Mi mislimo na vaše zdravlje’. Sport i zdrav život je logo koji imamo”, rekao je Milan Miličević, načelnik opštine Teslić i predsjednik OO SDS Teslić.

Ove godine su na turniru učestvovale 24 ekipe podijeljene u 8 grupa.

“Ove godine se održao jedanaesti po redu turnir. Imali smo 24 ekipe. Zbog lošeg vremena igralo se u dvorani, a ne kao što je bilo do sada – na poligonu”, istakao je Siniša Gavrić, član organizacionog odbora.

Za najboljeg igrača zasluženo je proglašen Srđan Ivanković.

“Pohvalio bi organizaciju ovog turnira. Što se tiče finalne utakmice, bio je to jako težak meč. Dobro poznati protivnik. Mi smo malo bili umorni jer smo imali mali fond igrača, što je i presudilo ovu utakmicu. Čestitam protivniku na zasluženoj pobjedi”, rekao je Ivanković.